Support

Lotzof. connecties maken: daar ben ik goed in en daar word ik blij van. Ik neem graag een kijkje in je keuken om zo je dagelijkse werkwijze of assortiment een boost te geven. Want of je nu net bent begonnen of al een ouwe rot in het horecavak bent: een kritische blik van een buitenstaander werkt vaak erg verhelderend. Zeker wanneer die kritische blik gepaard gaat met een creatieve geest, hands-on mentaliteit en doelgerichte adviezen. En inderdaad: ook dat heb ik Lotzof.!

Lotzof. helpt je graag je horecazaak naar een hoger plan te trekken. Door pal naast je te staan, met je mee te werken en mee te denken. Dat doe ik op een aantal manieren.

Als mystery guest onderwerp ik je horecazaak aan een kritisch, maar eerlijk onderzoek. Ik kijk door de ogen van de gast naar zaken als gastvrijheid en (product)kennis van je medewerkers, sfeer en aankleding. Om je vervolgens bruikbare tips te geven waarmee kleine minpuntjes grote pluspunten worden.

Ik houd luchtige maar doortastende interviewtjes met gasten en medewerkers om precies boven tafel te krijgen wat er bij hen leeft. Wat zij denken dat beter kan of wat juist nooit zou moeten veranderen. Zodat jij daar vervolgens weer uitstekend op kunt inspelen.

Ook kun je me inzetten als operationele gastvrouw waarbij ik je ontlast en tegelijk je medewerkers begeleid richting een nog gastvrijere beleving. Kortom: of het nu gaat om interieur, menukaarten, kosten versus baten, Lotzof. heeft er een duidelijk en goed idee over. Samen stellen we een gedegen plan van aanpak op en dan ga ik aan de slag. In jouw zaak, voor jouw zaak … en voor jouw gasten.

Meer informatie? Neem contact met mij op!