Tours

Ik, Charlotte, heb inmiddels Lotzof. ervaring in het geven van tours. Ik sta graag voor je klaar als gastvrouw om jouw speciale evenement, rondleiding of dagje uit te begeleiden. Met jarenlange ervaring als tourguide bij PSV, rondleidster tijdens de Dutch Design Week en gastvrouw bij het van Abbemuseum in Eindhoven, ga ik deze passie, anno 2023, verder uitbreiden als cityguide. Inmiddels al vele mensen op weg geholpen in Eindhoven en Antwerpen, aangezien ik deze 2 steden op mijn duimpje ken.

Bij Lotzof.NL draait alles om persoonlijke begeleiding en Lotzof. aandacht voor detail. Als guide ben ik er om jouw dag of evenement tot een onvergetelijke belevenis te maken, alles uiteraard in overleg en volledig afgestemd op jouw wensen. Of je nu een dagje uit plant, een weekendje weg of een speciaal evenement organiseert, ik sta voor je klaar om je te begeleiden en te zorgen voor Lotzof. betoverende ervaringen. Samen creëren we Lotzof. prachtige herinneringen die je nog lang zult koesteren.

Dus, laat Lotzof.NL je gids zijn en maak van jouw gelegenheid een buitengewoon en memorabel avontuur. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je te begeleiden op jouw bijzondere reis!

Meer informatie? Neem contact met mij op!